Uw huis is die
prijs waard

Een zorgvuldig verkoopproces
leidt tot de beste prijs

Ons verkoopproces

Verkoop

Wij vinden dat uw woning de beste prijs waard is. Ons verkoopproces bestaat uit een aantal stappen die we zorgvuldig doorlopen.

 • Vrijblijvende bezichtiging

  We lopen met u door het huis en bepalen wat we nog moeten weten voor een efficiënte verkoop. Wat blijft er achter in het huis? Wat gaat er mee? Ik laat een lijst achter met gedetailleerde vragen over de geschiedenis en de toestand van de woning en het perceel.

 • Maken van foto’s en films

  Door de foto's en film die onze specialist maakt, worden geïnteresseerde kopers al een beetje verliefd op het huis. De film maakt de kans groter dat ze willen bezichtigen.

 • Een eerlijk biedingsproces

  Wij behandelen geïnteresseerden eerlijk. Wij laten potentiële kopers niet tegen elkaar opbieden maar zorgen dat iedereen een eerlijke kans krijgt. Zo hebben wij altijd gewerkt en zo blijven we werken.

 • Mooi vormgegeven brochure

  Waarom nog een brochure maken in deze tijd van internet? Omdat het werkt. Natuurlijk adverteren we op Funda. Maar een online advertentie is snel weggeklikt. Terwijl de strak vormgegeven brochure een blikvanger blijft op de salontafel van potentiële kopers van uw woning.

 • Tips voor snellere verkoop

  U krijgt van ons tips om de verkoop te bespoedigen. Een 'strak' huis doet het beter. Een paar gedoseerde veranderingen kunnen wonderen doen.

Design en realisatie door Sjonic