Over ons


"Wij brengen ook niet elk wissewasje in rekening".

Meer over ons

Over ons

Wij zijn van de oude stempel en zijn geen snelle yuppen met veel bla bla bla. Wij zijn menselijk. Zoals het hoort. Ook voor de koper. Want zonder koper heb je nog niks. Daar zijn wij trots op! 

René aan het woord:

"Geboren en getogen in Wijk, ken ik de markt en de mensen door en door. Onze vestiging zit in een centraal gelegen pand aan de Zandweg. Ik heb hier al sinds de oprichting in 1991 mijn zaak en de mensen kennen me.

Oud-klanten lopen hier makkelijk binnen met een vraag, of voor hulp. Ik help graag en ik stuur niet voor elk wissewasje een factuur. Ik kom uit een tijd waarin dat de gewoonte was en zo werk ik nog steeds graag.

Mijn dochter Barbara, die ook ervaring heeft in de makelaarswereld, neemt af en toe de commerciële binnendienst van mij over en helpt bij het aannemen van nieuwe woningen.

Ik geloof niet in agressieve verkooptechnieken en verkoop al helemaal geen gebakken lucht. Door mijn lange ervaring weet ik dat een huis zijn prijs opbrengt, mits we het goed taxeren en het in deze tijd, digitaal en professioneel op de markt brengen !

Huizen verkopen is altijd mijn passie geweest. Het gevoel dat ik mijn klanten kan geven van: yes, we hebben de best mogelijke prijs gekregen en daarbij ook de koper nog gelukkig gemaakt. Daar doe ik het voor."

Design en realisatie door Sjonic