Hoogstraat 2, Wijk bij Duurstede

€ 379.500,- k.k.

Meer info | Terug naar overzicht | Pagina afdrukken

Aanbod

Adres: Hoogstraat 2 maar de woning staat grotendeels Langs de Rijn op een idyllische plek en op steenworp afstand van de historische binnenstad, u loopt zo via uw bruggetje de binnenstad in. De woning is wel wat aan modernisering toe maar daarna heeft u wel een woning naar eigen smaak, op een ruime kavel en superplek !

beganegrond: hal, trapopgang naar boven, grote woonkamer met toog en trapkast, aansluitend de keuken waarin: combimagnetron, koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, opstelplaats wasmachine. De keuken alsmede de woonkamer zijn voorzien van een laminaatvloer. Hal met aansluitend de badkamer met douche en badmeubel, HR Intergas ketel (2016). Hierdoor kunt u naar de ruime tuin met diverse zitjes zodat u de hele dag in de zon kunt zitten. Grote garage en plus een ruime carport (deze is via de Lidl aan de Hoogstraat te bereiken). Tevens nog een kleine houten berging. Woning heeft 2 electr. screen’s en markiezen aan voor en zijzijde.  
 

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers grotendeels met veluxramen en 1 met balkondeur (tekening van groot dakkapel aan de voorzijde aanwezig).  2e Verdieping: bergzolder door middel van een losse trap te bereiken.
Opmerking van de makelaar: wij zeggen altijd, eerst de plek waar de woning is gesitueerd, de woning van binnen kun je zelf naar je smaak aanpassen. Komt u even de sfeer proeven. Ruime kavel 360 m².
Oplevering in overleg. 

Meetrapport

Design en realisatie door Sjonic